Back up


Accu-opslag

Inmiddels hebben zonnepanelen zich bewezen als rendabele, duurzame investering. Met slimme aanvullingen, zoals accu opslag, maakt u uw groene stroomvoorziening nog effectiever.

Accu opslag biedt veel voordelen

Met deze accu’s kunt u uw zelfopgewekte groene stroom opslaan en gebruiken wanneer u dat wilt. Belangrijk voor het milieu, maar ook voor uzelf zijn er belangrijke voordelen. De energierekening gaat omlaag, u heeft altijd een noodstroomvoorziening, en bent minder afhankelijk van het energienet.

Door de snel groeiende markt voor elektrische auto’s heeft de energieopslag zich de laatste jaren in sneltreinvaart ontwikkeld. Betere accu’s en overheidsbeleid maken eigen opslag dan ook steeds aantrekkelijker. Zeker in combinatie met zonnepanelen en een eigen laadpaal levert u dit veel voordeel op.

Advies op maat
Er zijn veel opties, die verschillen in vermogen, capaciteit en toepassingsmogelijkheden. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet. Of u de accu voor thuisgebruik wilt toepassen of voor uw kantoor, wij informeren u over de opties die het beste bij u passen. Zo hoeft u zich hier zelf niet in te verdiepen, en weet u zeker dat u optimaal rendement behaalt.

Onze pluspunten

 • Ervaring:
  We hebben veel ervaring in het plaatsen van accu’s, dus wij kunnen u hier een goed en betrouwbaar advies over geven.
 • Kwaliteit:
  We volgen alle ontwikkelingen op de voet en selecteren accu’s op basis van hun hoge rendement met een aantrekkelijke prijs.
 • Flexibel en snel:
  Van adviesgesprek tot installatie: wij werken met korte lijnen waardoor wij uw accu over het algemeen snel kunnen leveren.

Onze werkwijze

We inventariseren als eerste wat uw wensen zijn. Dat doen we het liefst bij u op locatie zodat we de situatie kunnen inspecteren. Op basis hiervan doen wij u een uitgebreid voorstel op maat, met de kosten, de opbrengsten, het soort accu, etc. Gaat u hiermee akkoord, dan komen onze monteurs de accu snel en vakkundig bij u plaatsen.

Onze accu’s zijn duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij. Dat betekent dat er weinig tot geen storingen zijn. Toch is het verstandig om ze af en toe te controleren en onderhouden. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

  Belgielaan 10
  2391 PE Hazerswoude-Dorp

  Telefoon: (+31)(0)172 - 231589 

  Service & Onderhoud


  © Hoogendoorn Elektrotechniek. All rights reserved. Website by DiscoverDesign.nl