Zonnepanelen Particulier

De zon is een onuitputtelijk bron van energie. Daarom ervaren steeds meer huishoudens in Nederland de voordelen van deze krachtbron. Met de aanschaf van een zonnepanelen systeem creëert u een duurzame energiebron op uw eigen dak. U wekt groene stroom op, en bespaart daarmee direct op uw eigen energiekosten.

De terugverdientijd van uw zonnepanelen

De investering van uw zonnepanelen heeft u binnen 4 tot 6 jaar terugverdiend. De levensduur van de huidige zonnepanelen is 20 tot 25 jaar. Dit betekent dat u minimaal 15 jaar lang op een duurzame manier gratis stroom opwekt. Een slimme investering met de steeds maar stijgende energieprijzen, maar vooral een hele belangrijke voor onze aarde. 

Nog een paar belangrijke punten om nu te investeren in zonnepanelen:

 • U betaalt 0% btw. Onze accountant Visser en Visser uit Gouda helpt u graag bij terugvragen hiervan bij de belastingdienst.
 • Op dit moment geldt de salderingsregeling. De zonnestroom die u zelf niet gebruikt, levert u aan het elektriciteitsnet. Door deze regeling krijgt u daar net zoveel voor als u betaalt voor de stroom die u afneemt van het energiebedrijf.

Er zijn veel interessante ontwikkelingen gaande. Word bijvoorbeeld 100% energieneutraal door middel van accu opslag. De teveel opgewekte energie die u overdag niet nodig hebt wordt opgeslagen. Zo gebruikt u ook ’s avonds en ’s nachts uw eigen energie. Wij volgen al deze ontwikkelingen op de voet. Meer informatie hierover vindt u op onze opslagpagina.

Onze pluspunten

 • Kwaliteit
  We volgen de zonnepanelen markt op de voet. Daardoor leveren we de nieuwste type zonnepanelen, altijd met een hoog rendement tegen een scherpe prijs.
 • Flexibel en oplossingsgericht
  Ligt uw dak op het noorden of oosten? Ook dan zijn er vaak genoeg mogelijkheden. We komen graag bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken.
 • Vakkundig
  Bij zonnepanelen is het ontzettend belangrijk dat ze goed worden geplaatst. Onze ervaren monteurs plaatsen de panelen snel en vakkundig en garanderen een veilige installatie.

Onze werkwijze

Voordat we een opdracht aannemen, komen we altijd bij u langs om uw situatie te bekijken. Alleen dan kunnen we een goed advies geven.

Er is verschillende technieken mogelijk. We bekijken ter plaatse welke het beste bij uw situatie past en brengen op basis hiervan een offerte uit. Hierin staat advies over de investering, de opbrengsten en welke zonnepanelen en omvormer voor u het meeste rendement opleveren.

Bent u overtuigd? Dan plaatsen onze vakkundige monteurs uw nieuwe energiebron meestal binnen één dag! Zonnepanelen hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig, maar uiteraard kunt u hiervoor ook bij ons terecht.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

  Belgielaan 10
  2391 PE Hazerswoude-Dorp

  Telefoon: (+31)(0)172 - 231589 

  Service & Onderhoud


  © Hoogendoorn Elektrotechniek. All rights reserved. Website by DiscoverDesign.nl