Zonnepanelen Zakelijk

Bent u zich aan het oriënteren op een zonnepanelen systeem, ook wel PV panelen genoemd? Slim! Want met hiermee bespaart u geld, draagt bij aan een duurzaam Nederland en zorgt u voor een groen imago.

De terugverdientijd van uw zonnepanelen

Het aantal aanbieders van zonnepanelen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en selecteren de systemen met een hoog rendement en een aantrekkelijke prijs. Bij het voorstel op maat rekenen we het exact uit voor uw specifieke situatie, maar uit ervaring weten we dat u uw investering binnen 10 jaar terugverdient. De huidige zonnepanelen hebben een levensduur van 20 tot 25 jaar, dus u wekt 10 tot 15 jaar lang gratis groene stroom op.

Meer duurzame oplossingen

Naast zonnepanelen zijn er nog veel meer mogelijkheden voor verduurzaming en kostenbesparing. Gebruik uw zelf opgewekte energie op een ander moment met een accu-opslag. Er zijn ook interessante off-grid mogelijkheden, waarmee u helemaal niet meer afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Zo haalt u het maximale uit de zon en realiseert u een duurzame, energiebesparende en onafhankelijke toekomst voor uw bedrijf.

Belastingvoordeel en subsidies

Het levert u als ondernemer veel voordelen op als u uw bedrijf verduurzaamt. Buiten de energie- en kostenbesparing, zijn er ook vanuit de overheid interessante regelingen. Op de pagina van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland staan ze allemaal vermeld. Denk bijvoorbeeld aan Energie-investeringaftrek (EIA) en Stimulering duurzame energie (SDE). Bij investeringen die forse energiebesparingen opleveren kunt u 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Uiteraard nemen wij al deze voordelen voor u mee bij het opstellen van ons voorstel op maat.

Onze pluspunten

 • Persoonlijk
  Van advies tot uitvoering: u heeft één vast contactpersoon die alles voor u regelt.
 • Eerlijk en betrouwbaar
  We geven u een eerlijk advies, zorgen voor een transparante offerte waar alles in staat en doen wat we beloven.
 • Service en ervaring
  We hebben veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen voor de zakelijke markt. Hierdoor kunnen we u de beste service bieden en garanderen wij een veilige installatie.

Onze werkwijze

Bent u benieuwd naar alle voordelen van zonnepanelen? We komen graag bij u langs om uw situatie te inspecteren. Op basis daarvan doen we u vrijblijvend een voorstel op maat. Hier staat alles in: advies over de investering, de opbrengsten en welke zonnepanelen en omvormer voor u het meeste rendement opleveren. We kijken daarbij verder als het om verduurzaming en energiebesparing gaat. Zijn er nog andere interessante mogelijkheden die u voordeel opleveren? Nadat u akkoord bent met de offerte, plannen we een afspraak in voor de plaatsing van de zonnepanelen. Onze specialisten zorgen dat de installatie (doorgaans in één dag) naar uw wensen wordt uitgevoerd.


Onze systemen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Is er toch een onverwacht probleem? Dan helpen onze

servicemedewerkers u vakkundig zodat u weer snel optimaal profiteert van een betrouwbaar zonnepanelensysteem.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

  Belgielaan 10
  2391 PE Hazerswoude-Dorp

  Telefoon: (+31)(0)172 - 231589 

  Service & Onderhoud


  © Hoogendoorn Elektrotechniek. All rights reserved. Website by DiscoverDesign.nl