Over ons

Dit omschrijft ons in een notendop. Dat waren we in 1997, toen vader Cock Hoogendoorn de eenmanszaak begon, en dat zijn we nu nog steeds. Zoon Colin heeft het stokje inmiddels overgenomen, en het bedrijf is flink gegroeid met een vast team van professionals. Toch blijft dit ons uitgangspunt. Vader Cock is trouwens nog steeds bij het bedrijf betrokken. Dat laat wel zien hoeveel we van ons vak houden.

Persoonlijk contact vinden we dus erg belangrijk. Daarom hebben onze klanten vanaf het advies tot en met de uitvoering één vast aanspreekpunt. We hebben korte lijnen, weten wat er allemaal gebeurt en kunnen flexibel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Betrouwbaarheid hebben we ook heel hoog in het vaandel staan. In de elektrotechniek is dat een vereiste. We doen wat we beloven. Zodat onze klanten na afloop 100% tevreden kunnen zijn over de samenwerking en het door ons opgeleverde werk.

Ook niet onbelangrijk: we zijn aangesloten bij de belangrijkste keurmerken zoals VEB, Techniek Nederland en InstallQ. Daarmee staan wij garant voor kwaliteit.

Tot slot vinden we het ook belangrijk om de volgende generatie in het zadel te helpen. Daarom zijn we een erkend leerbedrijf. De studenten worden begeleid door ons enthousiaste team van vakmensen, die door scholing en ervaring altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Benieuwd naar ons? Kom gerust langs voor een kop koffie om kennis te maken!

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Belgielaan 10
2391 PE Hazerswoude-Dorp

Telefoon: (+31)(0)172 - 231589 

Service & Onderhoud


© Hoogendoorn Elektrotechniek. All rights reserved. Website by DiscoverDesign.nl