Laadpalen

Rijdt u elektrisch? Wat is er dan makkelijker dan een laadpaal aan huis! Omdat er veel verschillende wensen en mogelijkheden zijn, bieden wij op dit moment 4 verschillende merken aan met allemaal hun eigen specifieke kwaliteiten:

Zappi – een ideale laadpaal in combinatie met zonnepanelen
De zappi laadt milieubewust en groener door zoveel mogelijk eigen consumptie toe te passen en zo weinig mogelijk uit het stroom net te trekken. Zo rijdt u voordeliger en schoner.

Alfen –  perfect voor bedrijven die meer laadpalen willen
Een slimme en betrouwbare laadpaal. Door het smart charging network is een onderlinge samenwerking van de laadpalen mogelijk.

Webasto – een uitstekend instapmodel
Deze laadpaal heeft weinig toeters en bellen, en doet gewoon wat het moet doen: betrouwbaar laden. Zowel prijstechnisch als kwalitatief is dit een interessante optie.

EVbox – de slimme Nederlandse oplossing
De eerste laadpaal die we aanboden, en nog steeds biedt dit Nederlandse fabricaat hoogwaardige laadoplossingen voor verschillende sectoren. Zowel zakelijk als particulier.


We volgen de nieuwste trends op de voet. Denk bijvoorbeeld aan Vehicle to grid (V2G) en V2H (Vehicle to home), waarmee u de energie van elektrische auto – eventueel in combinatie met uw zonnepanelen – nog slimmer gebruikt. U leest er meer over op deze pagina.

Onze pluspunten

 • Gemak:
  U vertelt ons wat u wilt, wij zoeken voor u uit welke laadpaal het beste bij u past en plaatsen deze snel en vakkundig.
 • Voor iedere wens een laadpaal:
  Zakelijk, privé, prijstechnisch interessant of extra duurzaam: u kunt kiezen uit verschillende opties.
 • Altijd de beste keuze:
  We volgen alle ontwikkelingen op de voet zodat we u altijd het allerbeste kunnen bieden.

Onze werkwijze

Wij adviseren u graag met het maken van de juiste keuzes om het elektrisch rijden zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom hebben we altijd een persoonlijk gesprek om te bepalen welke laadpaal het beste aansluit bij uw wensen. Op basis hiervan doen wij u een voorstel op maat. Van kosten tot effectiviteit, het wordt allemaal helder en inzichtelijk gemaakt. Heeft u uw definitieve keuze gemaakt, dan zet uw vaste contactpersoon de bestelling uit bij de gewenste leverancier. Hierna zullen onze monteurs de laadpaal op een zo kort mogelijke termijn plaatsen, zodat u zo snel mogelijk gemak heeft van het thuisladen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

  Belgielaan 10
  2391 PE Hazerswoude-Dorp

  Telefoon: (+31)(0)172 - 231589 

  Service & Onderhoud


  © Hoogendoorn Elektrotechniek. All rights reserved. Website by DiscoverDesign.nl