Land- en Tuinbouw

In de land- en tuinbouwsector is het aanleggen van een degelijke installatie erg belangrijk. Het moet goed bestand zijn tegen vocht en andere invloeden. Wij plaatsen duurzame installaties die energiezuinig, onderhoudsarm en kostenbesparend zijn. Denk bijvoorbeeld aan kasdek zonnepanelen, of LED-verlichting. Hiermee heeft u uw investering snel terugverdiend.

Verduurzamen levert u veel voordeel op

Buiten de forse energie- en kostenbesparing, zijn er ook vanuit de overheid interessante regelingen. Op de pagina van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland staan ze allemaal vermeld. Denk bijvoorbeeld aan Energie-investeringaftrek (EIA) en Stimulering duurzame energie (SDE). Bij investeringen die forse energiebesparingen opleveren kunt u 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Al deze voordelen nemen wij uiteraard mee bij het opstellen van ons advies op maat.

Onze pluspunten

 • Ervaring:
  Als Boskoops bedrijf hebben we veel ervaring bij boomkwekerijen en agrarische bedrijven.
 • Goed en eerlijk advies:
  Door onze kennis, ervaring en persoonlijke aanpak kunnen wij u een eerlijk advies op maat bieden.
 • Snel en betrouwbaar:
  Onze ervaren vakmensen zijn snel en secuur in de uitvoering.

Onze werkwijze

Wilt u advies over hoe u uw bedrijf verduurzaamt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met een persoonlijk adviesgesprek brengen we alle mogelijkheden in kaart, en zorgen we dat u snel een advies op maat krijgt. Op basis hiervan maken we een concreet plan van aanpak, inclusief planning. Advies, inkoop, planning: dit wordt allemaal door dezelfde persoon gedaan. U heeft dus een aanspreekpunt waar u snel mee kunt schakelen en die exact weet wat uw wensen zijn.

De uitvoering wordt gedaan door ons ervaren team van vaste monteurs. Ook tijdens dit proces staat u vaste contactpersoon voor u klaar voor vragen en advies.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

  Belgielaan 10
  2391 PE Hazerswoude-Dorp

  Telefoon: (+31)(0)172 - 231589 

  Service & Onderhoud


  © Hoogendoorn Elektrotechniek. All rights reserved. Website by DiscoverDesign.nl