Utiliteitsbouw

Bent u bezig met nieuwbouw of wilt u uw kantoor energie neutraler maken? Wij denken graag met u mee over een duurzame installatie die vooral ook gemak biedt. Denk bijvoorbeeld aan slimme verlichting, een betrouwbaar beveiligingssysteem of laadpalen in combinatie met zonnepanelen. Alle installaties die wij aanbieden zijn gebruiksvriendelijk, geschikt voor langdurig, intensief gebruik en onderhouds- en storingsarm.

Verduurzamen levert u veel voordeel op
Buiten de forse energie- en kostenbesparing, zijn er ook vanuit de overheid interessante regelingen bij verduurzaming. Op de pagina van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland staan ze allemaal vermeld. Denk bijvoorbeeld aan Energie-investeringaftrek (EIA) en Stimulering duurzame energie (SDE). Bij investeringen die forse energiebesparingen opleveren kunt u 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Al deze voordelen nemen wij uiteraard mee bij het opstellen van ons voorstel op maat.

Onze pluspunten

 • Gemak:
  U vertelt ons uw wensen, wij zorgen voor het ontwerp, de engineering, de voorbereiding en de realisatie van de complete elektrische installatie.
 • Persoonlijke aanpak:
  We werken met korte lijnen. U heeft één aanspreekpunt tijdens het project zodat we snel kunnen schakelen.

 • Duurzame oplossingen:
  Naast het aanbieden van kwalitatief goede producten streven we naar duurzame oplossingen om uw CO2 footprint zo laag mogelijk te houden.

Onze werkwijze

Wat voor wensen u ook heeft, we beginnen altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin bespreken we aan de hand van uw tekening de mogelijkheden, en kijken of er nog verbeterpunten zijn. Heeft u nog geen ontwerp, dan inventariseren we wat u wilt en maken een compleet nieuw plan. Na dit gesprek krijgt u een uitgebreid voorstel waarin al uw wensen zijn uitgewerkt, inclusief een voorstel van materialen. Hierbij heeft u de keuze uit een breed assortiment.

We werken al jaren met een vast monteursteam. Door hun ervaring kennen ze alle installaties en kunnen ze deze snel en efficiënt plaatsen. Ze werken netjes en secuur, en zorgen dat het eindproduct optimaal wordt afgeleverd.

Onze installaties zijn onderhouds- en storingsarm. Toch is er onderhoud nodig, zodat een goede werking gewaarborgd is en wordt voldaan aan wettelijke eisen. Als u dit wilt zorgen wij dat alle periodieke controles, inspecties en onderhoudsbeurten tijdig worden ingepland en uitgevoerd. Zo weet u zeker dat u voldoet aan wet- en regelgeving en beperkt u storingen tot een minimum.

Ook interessant: doe de Energy check. Hiermee brengen wij uw energiegebruik in kaart en kijken we of hier een energiezuinige vervanger voor bestaat. Aan de hand van de uitkomst kunt u zelf bepalen welke kosten- en energiebesparende maatregelen u doorvoert.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

  Belgielaan 10
  2391 PE Hazerswoude-Dorp

  Telefoon: (+31)(0)172 - 231589 

  Service & Onderhoud


  © Hoogendoorn Elektrotechniek. All rights reserved. Website by DiscoverDesign.nl