Verlichting

De impact van goede verlichting wordt vaak onderschat. Het kan een wereld van verschil maken. Op ons welzijn, onze productiviteit, maar ook op uw energie- en onderhoudskosten. Het moet functioneel zijn, sfeer brengen en bijdragen aan duurzaamheid en energiebesparing. 

Het is dus belangrijk dat u hier goed over nadenkt. Wij helpen u hier graag bij. Met een compleet lichtplan, of een advies voor de beste producten. Hiervoor werken wij samen met een breed scala aan leveranciers. Zo kunnen we u zowel kwalitatief als prijstechnisch de beste opties bieden.

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen?
Kijk dan bijvoorbeeld bij Mareti Lighting, Deltalight, Modular Lighting, Pragmalux of SLV. Wilt u de producten liever in het echt zien en ervaren? Dan kunt u terecht in onze showroom, of we gaan op bezoek bij onze leveranciers.


Onze pluspunten

 • Flexibel
  Uw wensen en ideeën staan centraal. We denken graag met u mee hoe we dit omzetten naar de meest ideale situatie.
 • Ervaring
  Van een uitbreiding van uw huidige situatie tot een complete verlichtingsinstallatie bij uw verbouwing of nieuwbouw, wij voeren het snel en vakkundig voor u uit.
 • De beste oplossingen voor energiezuinige verlichting
  Denk bijvoorbeeld aan energiezuinige LED-oplossingen, daglichtafhankelijke regelingen of aanwezigheidsdetectie.

Onze werkwijze

Het verlichtingsplan maken we met u samen. Op basis van een bestaand concept, of we ontwerpen een compleet nieuw lichtplan. Uw wensen en ideeën staan hierbij centraal.

Onze offerte gaat verder dan een alleen kostenoverzicht. Het geeft u bijvoorbeeld ook meteen inzicht in uw energie- en kostenbesparing. Op basis hiervan kunt u een goed onderbouwde beslissing nemen.

Mogen wij de opdracht voor u uitvoeren, dan komen onze ervaren monteurs bij u langs om de lichtinstallatie snel en vakkundig te plaatsen. Vanaf het adviesgesprek tot en met de uitvoering heeft u heeft u één vast aanspreekpunt die alles begeleid.

U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor het onderhoud en het beheer van uw verlichtingsinstallatie.

Ook interessant: doe de Energy check. Hiermee brengen wij uw energiegebruik in kaart en laten we zien welke energiezuinige vervangers er zijn. Aan de hand van de uitkomst kunt u zelf bepalen welke kosten- en energiebesparende maatregelen u doorvoert.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

  Belgielaan 10
  2391 PE Hazerswoude-Dorp

  Telefoon: (+31)(0)172 - 231589 

  Service & Onderhoud


  © Hoogendoorn Elektrotechniek. All rights reserved. Website by DiscoverDesign.nl